Saturday, 12 May 2012

CONTEST KE 2 HAZWAN HAIRY

klik banner kalau nak join
tarikh tutup : 15 Mei 2012


adik suka naik kereta
 naik kereta dengan Cik Sal
Contest Hazwan awesome tak terkata
mari sertai,pasti tidak menyesal

air dicari di dalam tempayan
agar senang membasuh kereta
hadiahnya menarik lagi lumayan
pasti menjadi tarikan peserta

mari pergi mendaki gunung
mendaki gunung si tama
harapan hati tinggi menggunung
agar dapat memenangi hadiah utama :)




SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ni (kalo x paham-paham je ea..hehe)
3. Letak header seperti di atas
4. tajuk " CONTEST KE 2 HAZWAN HAIRY"

Untuk contest ni apa yang saya nak anda buat adalah :
1. Buat satu enty sambungkan slogan ni
saya suka membaca kerana............
(tidak melebihi 25 patah perkataan)

2. Post link anda pada entry ini.
3. Kalau boleh war2 kan kepada rakan2 blogger anda yang lain.pemenang akan di kira berdasarkan "SLOGAN" yg kreatif dan padat


Saya suka membaca kerana membaca itu jambatan ilmu bahkan membaca jugak mampu mengaktifkan minda seterusnya meningkatkan tahap konsentrasi dan fokus seseorang...:)


‘Not every reader is a leader, but every leader must be a reader.’ — Harry Truman

4 comments:

hairy said...

wahh last minit semua hebat2 ayt...

terima kasih awak sbab sudi join contest ni.....Segala info akan diupdate melalui FACEBOOK LIKE...klo nak like xpe xnak xpe...slogan akn dinilai oleh penaja...tq again :-)

Cik Puan Muda Umi said...

hehe..terima kasih..:)

saya dah like,sama-sama..harap ada rezeki menang..kehkehkeh

Pecinta pink^^ said...

best of luck..sy pun join gak..hee(^_^)

Dari pemilik blog:
Gadis pecinta pink
http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html

Eppy Naza said...

assalam :) sggah n done follow u..dtg dr segmen sama..http://eppy25.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html