Tuesday, 1 May 2012

1st Giveaway by Nono Lu and Feyras

*Klik banner kalau nak join*


Syarat-syaratnya :

  • Letakkan banner giveaway ini di entry korang dan link kan ke blog ni sahaja (kalau tak buat, penyertaan akan terbatal).
  • WAJIB jadi follower BLOG INI dan INI dan yang INI.
  • Bagi yang ada Twitter, SUNAT jadi FOLLOWER INI dan INI dan INI .
  • WAJIB klik SINI .
  • Tak WAJIB nak tag sesiapa, pasal aku tao ada yang malas nak tag orang nie (owner pun malas jugak sebenarnya).
  • Buat entry bertajuk '1st Giveaway  by Nono Lu and Feyras' di blog anda.
  • Tinggalkan link entry anda di comment entry blog ini SAHAJA.

  • Tarikh mula: 1 Mei 2012  ( tapi aku saja post awal dari tarikh ditetapkan ) Tarikh tutup: 31 Mei 2012 
  • Nama-nama pemenang akan di nyatakan seminggu selepas tarikh tutup. Harap sabar ye.
  • Harap tiada penipuan yer. Pastikan juga korang tinggalkan ID FOLLOWER denganTWITTER supaya senag nak check nanti.
  • Bagi yang tidak menepati syarat, penyertaan akan terbatal secara automatik dan
  • Giveaway  ini akan terbatal secara automatik sekiranya penyertaan kurang daripada 15 orang.

1 comment:

Nono Lu said...

thnx join... btw, tak follow pun x pe.. sunat je pon twitter tu.. :)