Saturday, 12 May 2012

1ST Giveaway by Kiera Rashid

Klik banner kalau nak join
tarikh tutup : 1 jun 2012


Cara menyertai :
1.Buat entry bertajuk '1ST Giveaway by Kiera Rashid' .
2.letak banner giveaway yg buruk tu kat entry korank , and link kan ke blog kiera .
3.masukkan semua link sponsor ke dalam entry korank . WAJIB follow / like :) . And follow twitter bagi yang ade twitter .


4.Tag 2 orang kawan blogger korang and pastikan mereka tahu yang mereka ditag . Tak perlu tag , hanya promotekan saja kerana ade hadiah untuk top referral .
5.Kalau dah siap buat semua yang kat atas tadi , hantar penyertaan korang tu kat ruang komen ini SAHAJA . Tempat lain seperti dekat cbox or dekat entry lain tidak diterima .
6. sertakan sekali ID FOLLOWER & ID FB korang yeah .
7.Hantar link entry GA nhe yea . bukan link blog korang .

2 comments:

cik kiera said...

salam , tengs kak sebab join GOOD LUCK yea :)

Cik Puan Muda Umi said...

wslm..sama-sama dik..harap ada rezeki..hehe..;)