Saturday, 12 May 2012

1st GIVEAWAY by cik Misi Nadia

klik banner kalau nak join
tarikh tutup : 25 Mei 2012


mari dengar satu cerita
cerita datang dari Cik Misi cantik jelita
Ingin membuat giveaway kali pertama
Giveaway nya awesome tak terkata

air dicari di dalam tempayan
agar senang membasuh kereta
hadiahnya menarik lagi lumayan
pasti menjadi tarikan peserta

mari pergi mendaki gunung
mendaki gunung si tama
harapan hati tinggi menggunung
agar dapat memenangi hadiah utama :)




Syarat-syarat penyertaan :

1. Buat satu entry bertajuk '1st GIVEAWAY by cik Misi Nadia' kat blog manis korang.
2. Copy 'banner' cik misi yang tomey tuh then paste kat entry korang.
3. Kat entry korang tuh, beri 2 komen positif or negatif mengenai kerjaya seorang nurse/misi 
( tulis ikut kate hati, jujur! )
4. Copy+paste link entry korang kat ruangan komen dibawah. (chatbox/shoutbox tak diterima) 
contoh : http://farinahunny.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-cik-misi-nadia.html
5. FOLLOW blog awesome cik misi ? DIGALAKKAN.
6. HARUS follow blog cik Zalikha and cik Bella
7. Tag 3-5 kawan korang and pastikan diorang tahu. 
(ramai-ramai lagi bagus !)
8. Simple kan :) ? Good luck !


Hadiah Awesome :

a) Untuk peserta yang JOIN, YANG BOLEH and BERMINAT buatkan cik misi HEADER/DOODLE watak NURSE comel and gojess, akan dapat :
Seutas jam tangan-untuk 1 orang bertuah
b) 1 x shawl + brooch-untuk 3 orang bertuah
c) Sepasang kasut-untuk 1 orang bertuah
d) Topup RM5 maxis/celcom/digi-untuk 5 orang bertuah
e) 1 x skirt labuh-untuk 1 orang bertuah
f) 1 x keychain + mug-untuk 2 orang bertuah
g)  mini Quran- untuk 1 orang bertuah



Pendapat saya tentang kerjaya nurse/jururawat
Pertama sekali,pekerjaan jururawat merupakan kerja yang mulia kerana kita membantu orang yang memerlukan bantuan..kan membantu orang suatu yangdituntut,tak kira agama dan bangsa mana pun..Kedua,kerja mereka sungguh mulia. Tiada jururawat,hospital tidak akan berfungsi.Begitulah betapa pentingnya jururawat..:)





Tag :
Iqa
PenMerah
Lida
Alyza

2 comments:

cik MISI Nadia :) said...

hahaha! lawakla sal dialog pkcik n mkcik tuh ! btw tnx dear :)

Cik Puan Muda Umi said...

hehehe..sama-sama..;)