Monday, 23 April 2012

AmerCorner 1st Giveaway

*klik banner kalau nk join*


Pemenang
1.Lawak Kampus kompilasi
2. Saguhati untuk perserta yang bertuah. 
5 orang bertuah akan ditempek ke ruang iklan amercorner selama sebulan. :D

Nak join giveaway ni mudah je syaratnya, 
@Kena jadi follower Amercorner

@Buat satu entry paling simple tentang giveaway ini bersertakan gambar diatas.(gambar komik)

@Then jangan lupa linkkan blog entry ini dalam entry korang k. 

@Sila tinggalkan URL blog korang kat komen k. 

@Wajib tag sekurang2nya seorang je kawan korang and makesure dorang tahu dorang ditag

                                          @blogger warganegara Malaysia

Tempoh Giveaway ini...
bermula 20-4/  tammat 30-4  11.59pm


tag: kak lily

2 comments:

amercorner.blogspot.com said...

salam singgah dan thanks sudi join.
Good Luck


:D cikpuanmudaumi :D

Cik Puan Muda Umi said...

terima kasih..;)